welimawoningbouw@live.be           0494 81 09 91

 
 
Uw wensen + onze expertise en ervaring
= de perfecte nieuwbouw

 

Of u nu bij Welima Woningbouw in Limburg komt aankloppen voor een mooie gezinswoning, een kantoorgebouw met standing of een solide appartementsgebouw, wij hebben voor elk budget, elke droom en elke smaak een oplossing klaar voor een geslaagd nieuwbouwproject.

 

Van ruwbouw tot sleutel-op-de-deur

Een nieuwbouw omvat een bouwproces in verschillende stappen. Omdat iedere klant zijn individuele voorkeuren en verwachtingen heeft, werken we op verschillende manieren:

  • Totaalproject in nieuwbouw
  • Enkel de ruwbouwwerken van uw nieuwbouw
  • Eigen nieuwbouwprojecten die in de verkoop gaan

 

Wij bouwen ook compleet op maat, volgens uw voorkeur.

Eén aanspreekpunt voor uw complete nieuwbouw

Zaakvoerder Bart is altijd zelf op de werf aanwezig om uw nieuwbouwwerken in goede banen te leiden. Meewerkende echtgenote Sandra verzorgt de administratie en opvolging.

Om uw totaalproject tot in de puntjes te verzorgen, werken wij samen met betrouwbare partners. Welima Woningbouw verzorgt eigenhandig de ruwbouwwerken en rekent voor de afwerking op vakbekwame onderaannemers.

 

Dit zijn stuk voor stuk ervaren vaklui met oog voor detail en boordevol motivatie. Zij hebben allemaal slechts één doel voor ogen: kwaliteitsvol, hoogwaardig vakwerk!

Welima Woningbouw verzorgt de complete coördinatie van uw bouwproject. Zo hebt u slechts één aanspreekpunt. Wij zorgen voor ieder gewenst onderdeel in het hele bouwproces, van pril begin tot final touch.

 

Een betrouwbare aannemer die aan uw toekomst bouwt? Vertrouw Welima Woningbouw uw nieuwbouwproject toe en reken uzelf tot een van onze tevreden klanten.