welimawoningbouw@live.be           0494 81 09 91

 
 
Nood aan renovaties?
Welima Woningbouw helpt u verder!

 

Vakmanschap voor uw renovatie

Een make-over voor uw woonst? Een aanbouw bij uw huis of verbouwing van uw appartement? Is uw kantoor aan vernieuwing toe? Allroundbedrijf Welima Woningbouw is sterk in al uw renovaties en verzekert u van snel én verzorgd werk. Hierbij maken we standaard gebruik van duurzame materialen. Zo zetten we meteen de toon voor een klantentevredenheid op lange termijn.

 

Bouw op Welima Woningbouw voor uw

  • Totaalproject in renovatie
  • Ruwbouwwerken in uw renovatieproject
  • Alle verbouwingen op maat

 

Ook de verbouwing van uw ouder pand vormt voor ons een boeiende uitdaging. De ruwbouwwerken realiseren we zelf volgens de regels van de kunst. Voor de gewenste afwerkingen schakelen wij gedreven vaklui in, waarvan wij dezelfde kwaliteit verwachten als onszelf en die een ruime ervaring hebben in hun vakgebied.

Uw renovatieproject volledig door ons gecoördineerd

Een verbouwing eist verrassend veel tijd in planning, realisatie en opvolging, zeker als u verschillende aannemers moet inschakelen. Geef die zorg uit handen en reken op Welima Woningbouw voor een opvolging van A tot Z. U hebt slechts één aanspreekpunt, terwijl wij achter de schermen alle onderaannemers vlot coördineren.

 

Op de werf komt u dan ook ongetwijfeld zaakvoerder Bart tegen, altijd paraat om u gegarandeerd de service en kwaliteit te bieden die Welima Woningbouw typeert, samen met echtgenote Sandra die de administratie en opvolging van uw nieuwbouwproject voor haar rekening neemt.

 

Schenk ons uw vertrouwen om succesvol te verbouwen. Contacteer Welima Woningbouw voor meer informatie!

PROJECTEN

Renovatie overkapping
in Houthalen

Renovatie volledige woning
in Hasselt, Jasmijnstraat

 

 

 

 

 

 

Binnenkort hier foto’s van de renovatie