welimawoningbouw@live.be           0494 81 09 91

 
 
Op zoek naar een huis?
Ontdek onze lopende projecten!

 

Te koop bij Welima Woningbouw

Naast een complete opvolging van uw eigen nieuwbouw- of verbouwingswerken realiseert Welima Woningbouw ook eigen nieuwbouw- en renovatieprojecten die in de verkoop gaan. Ook hier primeren uiteraard kwaliteit en duurzaamheid.

 

Hieronder kunt u enkele van onze actuele realisaties bekijken. Meer weten? Aarzel niet ons te contacteren. Wij vertellen u graag alles over onze lopende projecten!

 Spoorwegstraat 147/147A te Hasselt

Het is op de Spoorwegstraat te Hasselt dat we deze prachtige woningen met een strakke vormgeving terugvinden. Dankzij een schitterende ligging kan je genieten van een vlotte verbinding met het centrum van Hasselt. 

 

Voor degene die vaak de autosnelweg gebruiken: zij kunnen genieten van een aangename verbinding met de E313. Tevens zijn de omliggende gemeenten zoals Tongeren, Bilzen, Diepenbeek, … goed bereikbaar.
 
Het betreft 2 opgeleverde woningen in een gesloten bebouwing. De woningen zijn spiegelbeelden van elkaar wat de indeling betreft.

 

De rechterwoning is volledig tot in de puntjes afgewerkt .

De linkerwoning wordt casco verkocht, niet voorzien van vloeren, binnendeuren, keuken en badkamer. Er werd bewust gekozen voor een strakke vormgeving. Dit werd mogelijk gemaakt dankzij het gebruik van aluminium ramen.

Ook zijn deze woningen niet ontbeerd gebleven van de strenge energie-eisen die de dag van vandaag vooropgesteld worden. Er werden volgende isolatiediktes gehanteerd: 14 cm in de spouw, 8 cm op de vloeren en 14cm op de platte daken. De daken werden bovendien afgewerkt met een zeer duurzame afdekking in EPDM van het merk Resitrex. De scheidingsmuur met de buren is voorzien van een extra laag akoestische isolatie. Voorts beschikt men over hoogrendementsbeglazing, een enorm zuinige condensatieketel op aardgas en een C+ ventilatiesysteem  van het merk Renson. Hier is dus sprake van een energiezuinige woning met een e-peil van 53 kWh.

 

De woningen zijn gelegen op een rustige straat  waardoor parkeren voor de deur geen probleem is.Heb je interesse, wil je graag een kijkje komen nemen? Aarzel niet ons te contacteren, voor het te laat is.
 

Woning

147A
(rechts)
147
(links)
Prijs

289000 €

269000 €
Slpk

3

3
tuin

132 m2

120 m2
terras

21 m2

21 m2
woonopp

144 m2

144 m2
grondopp

2a48ca

2a27ca

  


Nutsvoorzieningen zijn niet inbegrepen in de prijs.

Spoorwegstraat-Hasselt5 Spoorwegstraat-Hasselt1 Spoorwegstraat-Hasselt4 Spoorwegstraat-Hasselt2 Spoorwegstraat-Hasselt3

Gesloten bebouwing Hasselt Spoorwegstraat 147 (links vanop de straat gezien)

Linkerwoning: 269000 excl BTW
(vloeren, keuken, badkamer en deuren zelf af te werken of optioneel bij te nemen)

Gesloten bebouwing Hasselt Spoorwegstraat 147A (rechts vanop de straat gezien)

Rechter woning: 289000 excl BTW
(volledig afgewerkt binnen en buiten)

 

 

 

 Handelspand Hoeselt, L-Lambrechtstraat 19

75000 exclusief btw (nutsvoorzieningen niet inbegrepen)
 
Goed gelegen handels-/kantoor-/praktijkruimte in het centrum van Hoeselt. Dit goed gelegen pand is geschikt voor alle doeleinden binnen een oppervlakte van 52 m2 en een aparte opslagruimte van maar liefst 36 m2.

 

Kom zeker eens een kijkje nemen om een beeld te krijgen van de oneindige mogelijkheden wat dit pand biedt. Er ligt een onderhoudsvriendelijke vloertegel en er werden nieuwe PVC ramen met hogerrendementsbeglazing geplaatst. Ruime parkeergelegenheid op een wandelafstand aan  het kerkplein(gratis) en in de nabije omgeving (parkeerschijf).
 
Voor meer info of een vrijblijvend bezoek kan u ons contacteren op het nummer 0477 134 345, wij helpen u graag verder.